Real Estate by Gardewik - Din mäklare på Costa Blanca och Costa Cálida

Om Oss

Här kan du läsa inte om hur vi jobbar och våra grundpelare.

5/5

Vi är ett professionellt team som brinner för att uppnå en hög grad av kundnöjdhet. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och strävar alltid efter att leverera enastående resultat.

– Vi är äkta “nöjdhetsexperter”!

Vi är ett professionellt team som brinner för att uppnå en hög grad av kundnöjdhet. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och strävar alltid efter att leverera enastående resultat.

– Vi är äkta “nöjdhetsexperter”!

205.jpg

Real Estate by Gardewik är en mäklarfirma i Torrevieja, Spanien som specialiserar sig på att sälja fastigheter på Costa Blanca och Costa Cálida. Mäklarfirman ligger i hjärtat av Torrevieja.

Real Estate by Gardewiks personal består av svenska och spanska mäklare med lång erfarenhet av att sälja fastigheter i hela regionen runt Torrevieja och längs Costa Blanca och Costa Cálida.
Med god lokalkännedom och professionell inställning är de redo att hjälpa dig att hitta din drömbostad. Oavsett om du vill köpa en lägenhet med havsutsikt, en villa med pool eller en tomt för att bygga ditt eget drömhus, kan de hjälpa dig att hitta det du söker efter.

Real Estate by Gardewik är mycket kundorienterade och vill se till att du känner dig bekväm genom hela köpprocessen.

För att göra det enklare för dig att köpa en fastighet i Torrevieja eller längs kusten, erbjuder vi även digitala bostadsvisningar.

Denna teknik gör det möjligt för dig att se fastigheten live på distans och samtidigt ha en mäklare som visar dig runt och svarar på alla dina frågor. På detta sätt kan du få en god överblick över fastigheten och dess detaljer, vilket gör det lättare att fatta ett beslut.

Real Estate by Gardewik lovar också att ge dig trygghet när du köper en fastighet från oss. Vi översätter alla dokument till svenska, ser till att alla juridiska handlingar är korrekta och granskade och hjälper dig att få ett NIE-nummer, vilket är nödvändigt för att slutföra affären. Vi ordnar också notarie och fastighetsregistret och hjälper till med att öppna bankkonto etc. allt så det ska vara så smidigt som möjligt.

Sammanfattningsvis är Real Estate by Gardewik en pålitlig mäklarfirma som hjälper dig att hitta din drömbostad i Spanien på Costa Blanca eller Costa Cálida. Med vår lokalkännedom, professionella inställning och personliga service kan du vara säker på att du får den bästa möjliga servicen när du köper en fastighet av oss.

Omdömen

Vad några av våra kunder säger...

Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse av att köpa min drömlägenhet med hjälp av Real Estate by Gardewik. Marcus Gardewik från Real Estate by Gardewik var enastående att arbeta med och gjorde hela processen smidig och behaglig. Marcus var otroligt kunnig och hade en djup förståelse för marknaden och mina specifika behov. Han lyssnade noggrant på mina önskemål och visade mig bara de lägenheter som verkligen matchade mina krav och preferenser. Hans expertis hjälpte mig att fatta välgrundade beslut och jag kände mig trygg genom hela processen. Marcus var också oerhört flexibel och tillmötesgående. Han var alltid tillgänglig när jag hade frågor eller ville boka visningar. Han svarade snabbt på mina meddelanden och höll mig informerad om nya objekt som kom ut på marknaden. Hans engagemang och dedikation gjorde att jag kände mig prioriterad som kund. När jag hittade min drömlägenhet stöttade Marcus mig genom förhandlingsprocessen och såg till att jag fick det bästa möjliga priset. Han hanterade allt pappersarbete och var noggrann med att säkerställa att inga detaljer förbises. Jag är oerhört tacksam för Johans professionella och personliga service. Genom Real Estate by Gardewik kunde jag förverkliga min dröm om att äga min drömlägenhet. Jag rekommenderar varmt Marcus Gardewik och Real Estate by Gardewik till alla som söker en pålitlig och kunnig fastighetsmäklare. Tack vare deras hjälp är jag nu lycklig ägare till mitt drömboende.
by Fam. Andersson
Jag hade förmånen att köpa min drömlägenhet med hjälp av Real Estate by Gardewik och jag kan inte vara mer nöjd med resultatet. Marcus från Real Estate by Gardewik var otroligt engagerad och professionell under hela köpprocessen. Från första visningen blev jag överväldigad av lägenhetens skönhet och potential, och Marcus var där för att svara på alla mina frågor och ge mig insiktsfulla råd. Han visade en djup förståelse för mina önskemål och behov och arbetade aktivt för att hitta den perfekta matchen för mig. Erik var oerhört effektiv och hjälpte till att koordinera alla nödvändiga steg i köpprocessen. Han höll mig ständigt uppdaterad och såg till att allt gick smidigt och enkelt. Hans kunskap om marknaden och förhandlingsförmåga var ovärderlig och jag kände mig trygg genom hela affären. Det var tydligt att Marcus hade ett genuint intresse för att se till att jag hittade min drömlägenhet och att jag var nöjd med mitt köp. Han gick den extra milen för att säkerställa att jag fick den bästa möjliga affären och jag är evigt tacksam för hans engagemang och dedikation. Jag kan varmt rekommendera Real Estate by Gardewik och Marcus Gardewik till alla som letar efter sin drömlägenhet. Med deras expertis och professionella service kommer du att vara i trygga händer. Jag är så glad att jag valde att arbeta med dem och nu är stolt ägare till min drömboende.
by Erik Peterson
Jag är helt uppslukad av glädje över mitt köp av drömvillan med privat pool med hjälp av Real Estate by Gardewik. Marcus från Real Estate by Gardewik var enastående och gjorde hela processen otroligt smidig och givande. Från första stund visste Marcus precis vad jag letade efter och arbetade hårt för att hitta den perfekta villan för mig. Hans kunskap om området och fastighetsmarknaden var imponerande, och han presenterade mig för ett fantastiskt utbud av egenskaper som passade mina önskemål. Marcus var mycket noggrann och detaljerad i sitt arbete. Han ordnade alla visningar och guidade mig genom varje steg av köpprocessen. Hans professionalitet och engagemang gjorde att jag kände mig trygg och säker under hela affären. Det var verkligen en dröm att arbeta med Marcus och Real Estate by Gardewik. Marcus lyssnade noga på mina önskemål och arbetade hårt för att uppfylla dem. Han var tålmodig och svarade på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig väl informerad och kunde fatta välgrundade beslut. Nu är jag stolt ägare till min drömvilla med privat pool, och jag kan inte tacka Marcus och Real Estate by Gardewik tillräckligt för deras fantastiska arbete. Jag rekommenderar dem varmt till alla som letar efter sin drömfastighet. Med deras professionella service och dedikation kommer du att känna dig som hemma i din drömvilla på nolltid.
by Maria Johansson

Partners

Några av våra
samarbetspartners

Uppdatteras innom kort

Kommer snart

Uppdatteras innom kort

Kommer snart

Uppdatteras innom kort

Kommer snart

Uppdatteras innom kort

Kommer snart

Ska du sälja din Bostad?

Vi erbjuder dig en gratis värdering på din bostad.

Hos oss på Real Estate by Gardewik får du all den hjälp du behöver för att sälja din bostad på Costa Blanca eller Costa Cálida. Vi följer med dig hela vägen och gör allt vi kan för att hjälpa dig på bästa sätt!

agent-isolated-2

FAKTA OCH MATTNYTTIG INFORMATION

Fakta blandat med inspiration

Costa Blanca – Det Optimala Köpläget för Ditt Drömboende

Costa Blanca - Det Optimala Köpläget för Ditt Drömboende Costa Blanca, den glittrande...
Continue reading

Upptäck Costa Blancas Golfparadis runt Torrevieja med Real Estate by Gardewik

Costa Blancas strålande kuster och kristallklara vatten är inte bara en fröjd för ögonen, utan...
Continue reading

De 10 Bästa Stränderna på Södra Costa Blanca

Södra Costa Blanca, Spanien - Värmen från solen, det skimrande Medelhavet och strändernas...
Continue reading

Compare listings

Compare