Real Estate by Gardewik - Din mäklare på Costa Blanca och Costa Cálida

Upptäck Costa Blancas Golfparadis runt Torrevieja med Real Estate by Gardewik

Costa Blancas strålande kuster och kristallklara vatten är inte bara en fröjd för ögonen, utan också en dröm för golfentusiaster världen över.
I hjärtat av detta spanska paradis ligger Torrevieja, en pärla som inte bara lockar med soliga stränder, utan även med en imponerande samling golfbanor.
Med Real Estate by Gardewik som din pålitliga partner för fastigheter, kan du inte bara njuta av dessa fantastiska golfbanor, utan också hitta ditt drömboende i närheten.

1. Las Colinas Golf & Country Club – En Oas av Elegans

Las Colinas är inte bara en golfbana, det är en upplevelse som kombinerar natur och lyx på ett unikt sätt. Banan slingrar sig genom en dal av grönska, och de moderna bostäderna smälter harmoniskt in i omgivningen. Förutom en spektakulär golfupplevelse erbjuder Las Colinas exklusiva gemenskaper och en livsstil som är svår att överträffa.

2. Villamartin Golfklubb – En Klassisk Favorit

Villamartin Golfklubb har länge varit en favorit bland golfälskare. Banan bjuder på utmanande spel och enastående vyer över Medelhavet. Efter rundan kan du njuta av den charmiga plazan med dess restauranger och butiker. Att äga en fastighet nära Villamartin är att omfamna både golf och en livsstil fylld med karaktär.

3. La Finca Golf Resort – Harmoni mellan Golf och Natur

La Finca Golf Resort omges av apelsinlundar och dramatiska bergsvyer. Banan är lika utmanande som den är vacker. Dessutom kan du förena golf med avkoppling på det femstjärniga hotellet och spat. Att äga en fastighet här är att omfamna naturen och den spanska livsstilen på dess bästa.

4. Campoamor Golfklubb – Ett Mästerverk i Design

Campoamor Golfklubb är känd för sina välskötta fairways och fantasifulla design. Med sin närhet till Dehesa de Campoamor och dess fantastiska stränder, erbjuder detta område inte bara golf, utan även en underbar livsstil vid Medelhavet. Att äga en fastighet här är att ha allt inom räckhåll.

5. Lo Romero Golf – En Oas av Lugn och Naturskönhet

Lo Romero är känt som “Golfön” och erbjuder en unik upplevelse i en miljö omgiven av risfält och en naturlig sjö. Här kan du förena spelet med en känsla av lugn och skönhet som är svår att hitta någon annanstans. Att äga en fastighet nära Lo Romero är att leva i harmoni med naturen.

Din Fastighetsresa med Real Estate by Gardewik

När du drömmer om ett liv där golfbanor är din granne och solen skiner året runt, då är Costa Blanca svaret. Med Real Estate by Gardewik vid din sida, blir drömmen om att äga en fastighet här verklighet. Vår certifiering (RAICV00523) garanterar inte bara professionalism, utan även din trygghet. Så varför vänta? Kontakta oss idag och låt oss ta dig med på en resa till ditt drömboende på Costa Blanca!

Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem på Costa Blanca! 🏡🌞
Tel. +34 96 670 26 30 – Email: hello@gardewik.com – Eller fyll i vårt kontaktformulär

Join The Discussion

Compare listings

Compare