Real Estate by Gardewik - Din mäklare på Costa Blanca och Costa Cálida

Juridiska Tjänster

Du kan känna dig trygg med vår erfarenhet vid din sida.

Låt våt erfarenhet vara din trygghet

Vi har kunskap om köp och försäljning och har sammanställt viktig information och överväganden som behöver tas i beaktande.
Dessa skillnader kan skilja sig från vad du är van vid i ditt hemland, så tveka inte att kontakta oss med frågor eller ladda ner vår juridiska broschyr som innehåller mer omfattande information.

JURIDISKA TJÄNSTER

Att köpa eller sälja fastigheter är en stor affär, särskilt i ett annat land där skattesystem och regler kan vara annorlunda. Det kan vara överväldigande och orsaka oro, men att anlita en juridisk representant eller advokat som prioriterar dina intressen kan göra processen lättare och tryggare.

Genom vår långa erfarenhet inom branschen har vi god kunskap om hur processen fungerar och kan rekommendera flera pålitliga advokater och representanter som vi samarbetar med.
Om du redan har valt en representant är det inga problem – vi samarbetar och assisterar på ett smidigt sätt.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller om det uppstår några problem längs vägen.

Vi kan sätta dig i kontakt med rätt person som talar ditt språk.

FINANSIERING AV FASTIGHETSKÖP

När du ska finansiera ett husköp i Spanien finns det många faktorer att ta hänsyn till, exempelvis vilket bolån du bör välja och vad det kommer att kosta. Det kan också vara värt att fundera på om det är mer fördelaktigt att låna pengar i ditt hemland.

Eftersom olika banker erbjuder olika villkor och kostnader är det viktigt att du vet vad du söker efter innan du väljer en bank. Alla låneansökningar behandlas individuellt och har olika villkor. Vanligtvis lånar de flesta banker upp till 70% av det lägsta värdet av priset eller värderingen, vilket inte inkluderar omkostnader och skatter. Räntan baseras oftast på Euribor eller Libor plus bankens ränta.

Fråga oss så ger vi dig råd.

Real Estate by Gardewik är p ådin sida helavägen även när affören är avklarad så finns vi tillgänliga

VALUTAVÄXLING

Valutaföretag, eller valutamäklare, är specialiserade företag som tillhandahåller valutaväxling och internationella betalningar för både privatpersoner och företag. Dessa företag kan ofta erbjuda betydligt bättre växelkurser än vad din bank kan erbjuda, vilket kan leda till stora besparingar vid överföring av pengar till eller från Spanien.

Om du har frågor om detta ämne, tveka inte att kontakta oss så kopplar vi dig vidare till en representant som talar ditt språk och kan ge dig mer information.

Compare listings

Compare