Real Estate by Gardewik - Din mäklare på Costa Blanca och Costa Cálida

De 10 Bästa Stränderna på Södra Costa Blanca

Södra Costa Blanca, Spanien – Värmen från solen, det skimrande Medelhavet och strändernas guldglänsande sand – södra Costa Blanca är en oas som få andra ställen i världen kan mäta sig med. Om du längtar efter ett paradis att kalla ditt andra hem, behöver du inte söka längre. Vårt team på Real Estate by Gardewik guidar dig genom de 10 bästa stränderna som gör södra Costa Blanca till en drömdestination för solälskare och strandentusiaster, och vi delar också varför du bör överväga att köpa en fastighet i detta hisnande område.

1. Playa de la Mata

Playa de la Mata, med sina oändligt långa stränder och naturliga sanddyner, är en av Costa Blancas mest omtyckta platser. Att äga en fastighet här skulle ge dig daglig tillgång till detta himmelska landskap och möjlighet att njuta av en av de mest fascinerande kuststräckorna i världen.

2. Playa de Guardamar

Guardamar-stranden är känd för sina finkorniga, gyllene sandstränder och det kristallklara vattnet. Att ha ditt andra hem här skulle ge dig chansen att vakna upp till denna idylliska miljö varje morgon.

3. Playa de la Zenia

Playa de la Zenia är synonymt med vita sandstränder och turkosblått hav. Att investera i en fastighet i närheten skulle inte bara ge dig omedelbar tillgång till denna drömlika strand, utan också möjligheten att njuta av närliggande strandklubbar och restauranger.

4. Playa de Cabo Roig

Cabo Roig Beach är ett magnetiskt centrum för solbadare och vattensportentusiaster. Att äga en fastighet här skulle ge dig en enastående strandupplevelse och en närmast magisk vy över solnedgångar över Medelhavet.

5. Playa de Punta Prima

Punta Prima Beach är ett fantastiskt val för familjer, med långgrunt vatten och en mängd vattensportmöjligheter. Köpa en fastighet här skulle göra varje sommarsemester till en oförglömlig familjehändelse.

6. Playa de Campoamor

Campoamor Beach är känt för sin pittoreska skönhet och de fridfulla vattnen. Att ha ditt andra hem i detta område skulle ge dig möjlighet att koppla av i en vacker miljö omgiven av palmträd och charmiga restauranger.

7. Playa de Mil Palmeras

Namnet “Mil Palmeras” betyder “tusen palmer”, och området är verkligen en tropisk oas. Att investera i en fastighet här skulle ge dig möjlighet att leva bland frodig grönska och underbart klimat året om.

8. Playa de La Caleta

La Caleta Beach är en avskild pärla som är perfekt för en romantisk reträtt. Att äga en fastighet här skulle ge dig en lugn och privat strandupplevelse, perfekt för stunder av avskildhet.

9. Playa de Cala Capitán

Cala Capitán Beach är omgiven av dramatiska klippor och små vikar, och här kan du utforska undervattensvärlden genom snorkling. Att investera i en fastighet här skulle göra varje dag till ett äventyr.

10. Playa de la Glea

Glea Beach erbjuder gott om utrymme att sprida ut sig på och är idealisk för strandvolleyboll och andra aktiviteter. Att äga en fastighet i detta område skulle göra det enkelt att njuta av strandlivet på dess bästa sätt.

Förutom de otroliga stränderna erbjuder södra Costa Blanca också en överkomlig fastighetsmarknad och fantastiska livskvalitet. Real Estate by Gardewik är din pålitliga partner när det gäller fastighetsköp i detta område. Vår erfarenhet och lokalkännedom gör det enklare än någonsin att hitta din drömfastighet vid Medelhavet.

Oavsett om du drömmer om en bostad med strandnära läge, en exklusiv villa eller en modern lägenhet i centrum, kan Costa Blanca göra din dröm till verklighet. Kontakta oss på Real Estate by Gardewik idag för att börja ditt äventyr i paradiset!

Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem på Costa Blanca! 🏡🌞
Tel. +34 96 670 26 30 – Email: hello@gardewik.com – Eller fyll i vårt kontaktformulär

 

Join The Discussion

Compare listings

Compare